BigBuddah

Tattoo
Discover BigBuddah

Our artists

Stanley

BigBuddah’s original sinds 2009.

Vind het heel belangrijk goed advies te geven betreft ideeën en alle punten van designs en plaatsing te belichten en zo altijd de mensen blij naar huis te sturen.

Vooral thuis in Aziatische pronkstukken, maar hij voelt ook een grote liefde voor realistische, duistere en morbide stijlen!

Uiteraard kun je ook voor meerdere tattoo stijlen bij hem terecht. Hij werkt graag in Black and Grey evenals in kleur.

How it works

Je hebt een leuk idee dat je wilt laten tattoeëren maar hoe nu verder? Je wilt weten of het idee en de plek goed is, wanneer we plek hebben, mischien ook hoelang het duurt en waar je kwa prijs of tarief rekening mee moet houden. Bij BigBuddah Tattoo vragen we je altijd om langs komen. Dit omdat we telefonisch of via het i-net niet kunnen zien wat of hoe je iets bedoeld, dus om misverstanden en goed advies te geven zul je altijd langs moeten komen.

Ok je bent geweest alles is duidelijk voor je en je wilt wat laten ontwerpen en tattoeëren hoe nu? Wij vragen €50,- ontwerp kosten deze dekken het uitwerkingsproces en een eventuele aanpassingen van jou idee naar echt tattoodesign.  Na goekeuring van jou betreft het ontwerp zullen de ontwerpkosten gebruikt worden als aanbetaling voor het reserveren van een plek in onze agenda. Op de dag van je afspraak zal de aanbetaling in mindering worden gebracht op de totaal prijs van je tattoo (bij groot werk sleeves of rugstukken etc zal de aanbetaling bij de laatste sessie in mindering worden gebracht).  Bij het niet op tijd afzeggen (48 uur voor de afspraak) of  helemaal niet komen opdagen op de afspraak word de aanbetaling gebruikt om het gat in de agenda te dekken (we hadden iemand anders op die plek kunnen inroosteren).

Hoe berekenen wij onze tarieven

Wij hanteren een starttarief van €75,- daar zit materialen en het maken van een kleine tattoo en de tijd van het klaar en schoonmaken van de te gebruiken ruimte en benodigdheden.

Voor middel grote en grote tattoos die in 1 dag gezet kunnen worden hanteren wij een plaatprijs deze zal opgebouwd zijn uit het starttarief en het uurtarief van €150,- per uur. Voorbeeld u kiest voor een ontwerp waarvan we schatten dat deze 2 uur duurt word het tarief dus 2×150+75 =375 deze zal waarschijnlijk afgerond worden naar €350,- (let op! bij onnodig veel roken of veel pauzes omdat de getattooeerde niet stil wil of kan liggen, kan de tijd en het tarief oplopen).

Bij groot werk wat meerdere sessies nodig heeft als b.v. sleeve’s rugstukken beenstukken chestpiece’s etc zal er alleen een uurtarief van €100,-per uur gerekend worden (starttarief vervalt en het uur tarief valt lager uit).

Ontwerpkosten (aanbetaling) kleine tot medium grote tattoo €50,-

Ontwerpkosten (aanbetaling) grote tattoo €100,-

Contact

BigBuddah Tattoo
Wattstraat 17 E
2723 RA Zoetermeer

0628252410

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 12:00–18:00
woensdag 12:00–18:00
donderdag 12:00–18:00
vrijdag 12:00–21:00
zaterdag 12:00–18:00
zondag Gesloten