BigBuddah

Tattoo
Discover BigBuddah

Our artists

Stanley

Eigenaar en artist van Big Buddah

Stanley opende voor het eerst zijn deuren in 2009 als een van de eerste tattooshops in Zoetermeer. Met ruim 12 jaar ervaring onder zijn riem kan hij het allemaal; van zachte realistische stukken tot aan felgekleurde japanse sleeves.

Stanley vindt het belangrijk om jouw idee zo goed mogelijk over te brengen in een mooie tattoeage zodat je altijd blij naar huis gaat.

Op dit moment vindt hij de creepy morbide stijlen erg leuk om te doen, maar je bent natuurlijk voor elk idee welkom!

Our artists

Marouscha

Marouscha staat klaar om jou idee in een supervet ontwerp om te zetten! Neo Traditional is haar grote liefde maar natuurlijk helpt ze jou met elk idee en elk ontwerp!

How it works

Je hebt een leuk idee dat je wilt laten tattoeëren…maar hoe nu verder? Je wilt weten of het idee en de plek goed is, wanneer we plek hebben, misschien ook hoelang het duurt en waar je qua prijs rekening mee moet houden. Bij BigBuddah Tattoo vragen we je altijd om langs komen. Dit omdat we telefonisch of via het i-net niet kunnen zien wat of hoe je iets bedoeld, dus om misverstanden en goed advies te geven zul je altijd langs moeten komen.

Je wilt wat laten ontwerpen en tattoeëren, hoe nu? Wij vragen €50,- ontwerpkosten. Deze dekken het uitwerkingsproces en een eventuele aanpassingen van jouw idee naar een echt tattoodesign.  Na goedkeuring van jou betreft het ontwerp zullen de ontwerpkosten gebruikt worden als aanbetaling voor het reserveren van een plek in onze agenda. Op de dag van je afspraak zal de aanbetaling in mindering worden gebracht op de totaalprijs van je tattoo (bij groot werk sleeves of rugstukken etc zal de aanbetaling bij de laatste sessie in mindering worden gebracht).  Bij het niet op tijd afzeggen (48 uur voor de afspraak) of  helemaal niet komen opdagen op de afspraak word de aanbetaling gebruikt om het gat in de agenda te dekken (we hadden iemand anders op die plek kunnen inroosteren).

Hoe berekenen wij onze tarieven?

Wij hanteren een starttarief van €100,- daar zit materiaal- en ontwerpkosten en tijd van het klaar en schoonmaken van de te gebruiken ruimte en benodigdheden van inbegrepen.

Voor middelgrote en grote tattoos die in 1 dag gezet kunnen worden hanteren wij een plaatprijs die opgebouwd zal zijn uit het starttarief en het uurtarief van €150,- per uur. Bijvoorbeeld u kiest voor een ontwerp waarvan we schatten dat deze 2 uur duurt word het tarief dus 2×150+100 =400 (let op! bij onnodig veel roken of veel pauzes omdat de getattooeerde niet stil kan liggen, kan de tijd en het tarief oplopen).

Bij groot werk wat meerdere sessies nodig heeft als b.v. sleeves, rugstukken, beenstukken, chestpieces, etc zal er alleen een uurtarief van €100,-per uur gerekend worden (starttarief vervalt en het uurtarief valt lager uit).

Ontwerpkosten (aanbetaling) kleine tot medium grote tattoo €50,-

Ontwerpkosten (aanbetaling) grote tattoo €100,-

Contact

BigBuddah Tattoo
Wattstraat 17 E
2723 RA Zoetermeer

0628252410

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 12:00–18:00
woensdag 12:00–18:00
donderdag 12:00–18:00
vrijdag 12:00–21:00
zaterdag 12:00–18:00
zondag Gesloten